Direct naar (in deze pagina):inhoud, zoeken of menu.

U bevindt zich op: Home Ontwerp Het ontwerp Algemene ruimten

Foto-impressie algemene ruimten

In het gebouw zijn diverse algemene ruimten zoals vergaderzalen, auditorium, restaurant, Grandcafé, ontmoetingspleinen, expeditiegebied en sportruimte.

Foto-impressie

Restaurant

Vanuit de tuin van het restaurant is de glazen toren zichtbaar. De tuin ligt beschut en op de middagzon; hier kan je al vroeg in het jaar buiten lunchen.

Auditorium Dubbel

Het auditorium is de blikvanger in de centrale hal. Grote vensters laten licht binnen en bieden zicht op de omringende wintertuin. 

FoyerAuditorium

De centrale hal krijgt de prettige sfeer van een grote serre/wintertuin door de vele daklichten en het groen dat rechtstreeks uit de betonnen vloer komt. De foyer van het auditorium biedt een grote diversiteit aan plekken voor een praatje of een afspraak.

Pantry

Het hart van het instituut wordt gevormd door een centraal videstelsel. In deze vides liggen ontmoetingspleinen met een binnentuin en koffiebar. Plus mogelijkheden voor delen van kennis,  expositie en ontspanning.

Foyervergadercentrum

Het vergadercentrum beschikt over een ruime multifunctionele foyer met directe toegang tot de tuin van het restaurant.

Collegezaal

Het gefilterde licht door de 'groene' gevel geeft de directie/collegezaal een bijzonder karakter.

Vergaderzaal enkel

Een aantal vergaderzalen van het vergadercentrum zijn koppelbaar tot grotere (multifunctionele) ruimten. Door een modulaire opbouw van de tafels zijn vele opstellingen mogelijk.

Goederenontvangst

Ingang van het expeditiegebied.

Service